In een opmerkelijke wending tijdens een transatlantische vlucht, was een vrachtvliegtuig genoodzaakt terug te keren naar New York nadat een paard, slechts dertig minuten na het opstijgen, uit zijn stal ontsnapte. Dit ongebruikelijke incident werd gerapporteerd door ABC News en bevestigd door de luchtverkeersleiding van John F. Kennedy International Airport. De bemanning van de Boeing 747, onderweg van New York naar België, stond voor een unieke uitdaging toen het dier losbrak in het vrachtruim.

Een vrachtvliegtuig op weg naar België moest terugkeren naar New York nadat een paard uit zijn stal ontsnapte, wat leidde tot het lozen van brandstof en een vertraagde aankomst in Luik.

De situatie escaleerde toen de piloot, in een audiofragment met de luchtverkeersleiding, uitlegde dat terugkeren naar New York noodzakelijk was omdat het paard niet opnieuw kon worden vastgezet. De vlucht, die voor de lange afstand naar België duizenden kilos brandstof aan boord had, moest voor de veiligheid 20 ton brandstof lozen boven de Atlantische Oceaan. Na een veilige landing op JFK Airport kon de vlucht alsnog naar België vertrekken en landde uiteindelijk zonder verdere incidenten in Luik.