Jessica Pegula heeft zich geplaatst voor de finale van het tennistoernooi in Berlijn. Ze versloeg haar landgenote Coco Gauff in twee sets met 7-5 en 7-6 (2) op gras. De halve finale werd uitgesteld vanwege regenval, maar dat weerhield Pegula er niet van om te winnen. In de eerste set ging het gelijk op, maar Pegula wist op 6-5 de beslissende break te maken en vervolgens de set uit te serveren. Gauff herpakte zich in de tweede set en leidde snel met 4-1, maar Pegula vocht terug en sleepte er een tiebreak uit die ze won met 7-2 na een korte regenpauze.

In de finale zal Pegula later op zondag de Russische Anna Kalinskaja treffen. Kalinskaja was in haar halve finale te sterk voor Viktoria Azarenka uit Belarus. Het belooft een spannende strijd te worden tussen Pegula en Kalinskaja om de titel in Berlijn.

Jessica Pegula heeft zich geplaatst voor de finale van het tennistoernooi van Berlijn door haar landgenote Coco Gauff te verslaan in twee sets. Na een spannende strijd won ze met 7-5 7-6 (2) en zal ze later op zondag de Russische Anna Kalinskaja treffen in de finale.