Een opmerkelijk incident vond plaats in het centrum van Amsterdam, waar een Porsche-bestuurder zich ernstig vergiste. Dinsdagmiddag, rond 16:30 uur, reed de bestuurder met Pools kenteken het Damrak op, denkend dat hij een parkeergarage binnenreed. In plaats daarvan belandde hij op de trap van de fietsenstalling bij het Beursplein. Deze onverwachte wending zorgde voor consternatie onder de voorbijgangers.

Een Porsche-bestuurder in Amsterdam nam een verkeerde afslag en eindigde per ongeluk op de trap van een fietsenstalling, wat leidde tot verwarring en schade aan de auto. Voorbijgangers en gefilmde beelden getuigen van dit ongebruikelijke voorval.

De bestuurder, die mogelijk de nabijgelegen Q-Park De Bijenkorf parkeergarage wilde betreden, werd geconfronteerd met een ongebruikelijke situatie. Omstanders maakten hem attent op zijn fout en het tafereel trok veel aandacht, inclusief de cameras van voorbijgangers. Bij zijn poging om de trap te verlaten en de situatie te corrigeren, ontstond er schade aan de auto toen deze in achteruit werd gezet.