Kiezers hebben donderdag de mogelijkheid om op verschillende locaties hun stem uit te brengen voor het Europees Parlement. Naast gebruikelijke locaties zoals bibliotheken, wijkcentra, basisscholen en sportverenigingen, zijn er ook stembureaus op opvallende en bekende plekken. In Amsterdam zijn bijvoorbeeld het Van Gogh Museum en het Concertgebouw ingericht als stembureau. Ook kunnen mensen terecht in de Westerkerk, het Anne Frankhuis, het Olympisch Stadion, concertzaal Melkweg en het Scheepvaartmuseum.

In Dinxperlo, een Gelders dorp, is er een uniek stembureau gevestigd op een loopbrug van een woonzorgcentrum dat de grens tussen Nederland en Duitsland overspant. Burgemeester Anton Stapelkamp benadrukt de symbolische waarde van deze locatie als een teken van samenwerking binnen de Europese Unie. Ook in Castelre, Noord-Brabant, is er een stembureau aan de grens gevestigd in Café In Holland.

Naast deze bijzondere locaties fungeert ook Dierentuin Burgers Zoo in Arnhem als stembureau. De stembussen zijn open van 09:00 tot 18:00 uur. Deze diversiteit aan stemlocaties biedt kiezers de kans om hun stem uit te brengen op plekken die voor hen persoonlijk of symbolisch belangrijk zijn.

Kiezers kunnen op donderdag hun stem uitbrengen voor het Europees Parlement op verschillende bijzondere locaties, zoals het Van Gogh Museum en het Concertgebouw in Amsterdam, een grensbrug in Dinxperlo en Café In Holland in Castelre. Ook dierentuin Burgers’ Zoo in Arnhem fungeert als stembureau.