In Milansavondshow (Elke donderdag en zondag van 21:00 tot 22:00 op up-lite.nl) krijgt elke zondag een artiest (en soms iemand anders) de kans om zijn of haar verhaal te doen en meer te vertellen over de liedjes die ze maken. Vaak zijn het redelijk onbekende artiesten maar ook zeker aanstormend talent!

Een tijdje terug kwam artiest Barki te gast bij Milansavondshow. De artiest met nummers als ‘’Westside’’ kreeg een kans om zijn verhaal te doen en meer te vertellen over zijn nummers op de radiozender Uplite.
Zijn nummer ‘’Westside’’ is meer dan 350 keer bekeken op YouTube.

Barki is onlangs te gast geweest in de radioshow ‘’Milansavondshow’’.

Barki is al jong begonnen met het schrijven van muziek. Het begon met een beetje schrijven van zinnetjes totdat het hele teksten werden. Sinds een jaartje is hij echt bezig om zijn nummers te releasen. Nadat meerdere mensen hem aanspoorden om het gewoon te doen werd hij enthousiaster en werd hij er serieuzer in.

Ook vertelt hij in het interview waarom zijn artiestennaam Barki is en hoe het nummer ‘’Westside’’ is ontstaan, welke artiesten invloed hebben gehad op hem en over zijn nieuwe projecten.

Het interview is te zien via het Youtube Kanaal van Milansavondshow.