Dit jaar brengt Halloween Fright Nights in Walibi Holland drie angstaanjagende nieuwe ervaringen voor de ultieme Halloween-beleving: Urban Explhorror: Gewapend met slechts een zaklamp waag je jezelf in een oud, vervallen magazijn vol met verouderde en verrotte pretparkattributen. Elke keuze die je maakt, kan van levensbelang zijn, want een mensetende plant ligt op de loer. Haunted House: The Final Slay Ride: Pas op voor verstikkende kerstlampjes en scherven van kapotte kerstballen terwijl je deelneemt aan deze angstaanjagende kerstrit. Durf jij mee te gaan op deze slay ride? Scare Zone: Ghostly Graveyard: Waag een wandeling door de zone van de dwalende zielen. Heb jij de moed om dit kerkhof te betreden? Wees op je hoede, want het lijkt hier tot leven te komen.

Urban Explhorror: Verken een oud, vervallen magazijn met verrotte pretparkonderdelen en ontwijk een mensenetende plant met alleen een zaklamp.Haunted House The Final Slay Ride: Pas op voor agressieve kerstlampjes en kapotte kerstballen in dit spookhuis.Scare Zone Ghostly Graveyard: Wandel door een angstaanjagend kerkhof met dwalende zielen.Ook is er een Exotic-gebied met geweldige muziek. Het evenement vindt plaats op 7, 8, 14, 15, 19, 20, 21, 22, 26, 27, 28 en 29 oktober, van 18:00 tot 23:00 uur, en Halloween Spooky Days overdag voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Bezoekersaantallen zijn niet bekendgemaakt.

Naast deze nieuwe Halloween-ervaringen is er ook een speciale zone in Exotic waar je kunt dansen op opzwepende muziek. Halloween Fright Nights vinden plaats op 7, 8, 14, 15, 19, 20, 21, 22, 26, 27, 28 en 29 oktober in Walibi Holland, met aanvang om 18:00 uur. Het park is gedurende deze dagen geopend vanaf 10:00 uur, en bijna alle attracties blijven tot 23:00 uur open tijdens Halloween Fright Nights. Voor stoere jonge monsters tussen 6 en 12 jaar is er overdag Halloween Spooky Days. Helaas worden er geen exacte bezoekersaantallen vrijgegeven. Voor meer informatie en kaartverkoop kun je de officiële website raadplegen.