Davey Baak is elke donderdag te horen in Milans Avondshow met zijn keer op keer leuke columns.
Luister elke donderdag tussen 21:00 en 22:00 op https://www.up-lite.nl/ naar Milans Avondshow! De column terugbeluisteren kan via het YouTube-kanaal van Milans Avondshow.

Iets meer dan een week geleden is Milan naar het festival Crammerock geweest. Naar aanleiding hiervan doet hij voor zowel de vrijdag als de zaterdag van het festival een extra show en hiervoor vroeg hij mij ook om een extra column te maken, waarin ik artiesten, die op dit festival waren, ga beoordelen. Deze column gaat dus over de zaterdageditie van dit festival. Onder andere de band Heideroosjes trad op de zaterdag van Crammerock op. Een nummer van deze band is “Klapvee!”. Ik heb hier niet zo veel mee. Het begin van het liedje is nog wel prima. Het is dan ook niet per sé mijn genre muziek, maar het is op zich nog wel prima. Maar later in de song wordt het meer geschreeuw en dit vind ik zelf net wat te, waardoor ik met dit stuk van het nummer niet zoveel heb. Richting het einde van het liedje wordt het weer wat rustiger en dit bevalt me dan ook wel weer wat meer, maar al met al ben ik niet weg van deze song.

Ook de groep Goodboys stond op zaterdag op Crammerock. Een nummer van hun is “Piece Of Your Heart” samen met Meduza. Dit liedje vind ik wel oké. Op zich brengt de song wel een chille sfeer met zich mee namelijk. Wel zit er erg veel herhaling in en hierdoor gaat het me in de loop van het nummer wel wat vervelen. De volgende band die ik wil behandelen die op zaterdag op Crammerock stond, is Stikstof. Een liedje van hun is “Gele Blokken”. Deze song is niet helemaal in mijn favoriete genre muziek. Daarnaast vind ik het nummer ook veel te traag en gebeurt er naar mijn mening niet zoveel in de loop van het liedje. Hierom heb ik eigenlijk helemaal niks met deze song.

Elke donderdag tussen 21:00 en 22:00 is Davey Baak te horen met zijn columns in Milans Avondshow op https://www.up-lite.nl/ .
Interview is terug te beluisteren via het YouTubekanaal van Milansavondshow.

Ook zangeres S10 stond op zaterdag op Crammerock. Een nummer van haar is “Hoor Je Mij”. Ook dit liedje is niet helemaal in een genre muziek waar ik van hou. Het is met name ook wat traag naar mijn smaak. Toch vind ik dit wel een prima song. Ik vind de opbouw in het nummer namelijk wel goed en ik vind het liedje ook wel mooi. Daarom ben ik al met al nog best positief over deze song. De volgende artiest die ik wil behandelen die op zaterdag op Crammerock stond, is dj Amber Broos. Een nummer van haar is “Watch Me”. Met dit liedje heb ik niet zoveel. Het heeft best wel een mysterieuze sfeer waar ik persoonlijk niet zo van hou. Ook vind ik dat er een beetje weinig zang in de song zit. Dit mis ik zelf toch wel, aangezien ik met name de drop van het nummer te mysterieus vind. Hierom ben ik dan ook geen fan van dit liedje.

Ook het duo Blackwave stond op zaterdag op Crammerock. Een song van hun is “Whasgood?!”. Ik vind dit wel een leuk nummer. Het is heerlijk vrolijk en brengt gewoon een hele ontspannen sfeer met zich mee. Als je gewoon een liedje wil luisteren waar je vrolijk van wordt, is dit in mijn ogen echt perfect daarvoor. Al met al vind ik dit echt wel een goede song. Ook de rapper Dikke stond zaterdag op Crammerock en ook hem wil ik behandelen. Een nummer van hem is “Gasolina”. Dit nummer valt weer niet echt in een genre waar ik van hou, namelijk Nederlandstalige hiphop, maar dit liedje valt me zelfs voor dit genre nog wel tegen. Ik vind het allemaal net wat te traag en er zit ook veel herhaling in. Daarnaast is het wel erg kort, waardoor ik er niet echt lekker in kom. Al met al heb ik helemaal niks met deze song.

De laatste artiest die ik wil behandelen die op zaterdag op Crammerock stond, is Sevn Alias. Een nummer van hem is “Slapend Rijk” samen met Boef. Ook dit liedje valt onder het genre Nederlandstalige hiphop, waar ik dus niet zoveel mee heb, maar deze song vind ik voor dit genre nog wel prima. Er zit wat meer tempo in dan in “Gasolina” en dit maakt voor mij veel verschil. Daarbij zit er ook nog wel een toegankelijk refrein in die in je hoofd blijft zitten, wat ook helpt om het nummer wat meer te waarderen. Uiteindelijk vind ik dit dus wel een prima liedje. Al met al is mijn mening over de artiesten die op zaterdag op Crammerock optraden heel wisselend. Er zaten een aantal artiesten tussen die naar mijn mening prima tot echt goede nummers maakten, maar er zaten ook een aantal artiesten tussen waar ik minder mee had. Wel zou ik als ik tussen de vrijdag en zaterdag van Crammerock moest kiezen, absoluut voor de zaterdag kiezen.