ChefSpecial, de Nederlandse band bekend van hits als "In your arms", "Amigo" en "Nicotine", brengt in april 2024 een nieuw album uit en gaat vervolgens in april en mei op tournee langs Nederlandse popzalen. Deze aankondiging volgt na een jubileumconcert in de Ziggo Dome ter ere van hun vijftienjarig bestaan in april 2023.
ChefSpecial is geen onbekende in de Nederlandse muziekscene en heeft al eerder uitverkochte concerten gegeven in de AFAS Live en de Ziggo Dome, evenals optredens op grote festivals. In augustus 2023 werd hun nieuwe single "Miracles" gelanceerd, als voorproefje van het aankomende album.

Chef’Special maakt bekend een nieuw album uit te brengen

De band is klaar voor een uitgebreide clubtour, waarbij ze populaire zalen zoals Doornroosje, 013 en Paradiso aandoen. Ook zullen ze enkele optredens in België verzorgen. De kaartverkoop voor deze langverwachte tour begint binnenkort. Daarnaast merkt zanger Joshua Nolet op dat de band, ondanks hun vijftienjarig jubileum, nog lang niet van plan is om te stoppen en nog zeker dertig jaar door wil gaan. ChefSpecial-fans hebben dus veel om naar uit te kijken in de komende jaren.