Twee van de drie advocaten van Ridouan Taghi hebben hun verdediging neergelegd in het Marengo-proces. Alleen Michael Ruperti staat nog achter Taghi in deze omvangrijke liquidatiezaak, zo bevestigt hij na berichtgeving van De Limburger. Vorig jaar namen Arthur van der Biezen en Sjoerd van Berge Henegouwen de verdediging van Taghi over, nadat advocaat Inez Weski was gearresteerd. Van Berge Henegouwen staat Taghi ook nog bij in andere zaken buiten Marengo, maar hij kan niet zeggen hoe dit nu verder zal gaan. Het is onduidelijk of er nieuwe advocaten voor Taghi gezocht zullen worden. We moeten kijken hoe het nu verder gaat, aldus Ruperti, die geen verdere toelichting wil geven.

Taghi is eerder dit jaar door de rechtbank Amsterdam veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. Het hoger beroep is inmiddels begonnen en de volgende zitting staat gepland op 24 juni. Of de nieuwe situatie met de advocaten gevolgen zal hebben voor de behandeling van de zaak, is onzeker.

Twee van de drie advocaten van Ridouan Taghi hebben hun verdediging in het Marengo-proces neergelegd, waardoor alleen Michael Ruperti hem nog verdedigt. Het is onduidelijk of er nieuwe advocaten voor Taghi gezocht worden en of dit gevolgen heeft voor de behandeling van de zaak.