Loreen die afgelopen maand als eerste vrouw het songfestival voor de tweede keer won komt naar Nederland toe. In Paradiso om precies te zijn, ze is hier met haar act Tattoo te horen. Een ruime tien jaar geleden won Loreen met haar act Euphoria, een nummer dat speciaal voor het Eurovisie songfestival van 2012 was uitgebracht, dat ze dit jaar ging winnen was door de bookmakers al ruim van te voren voorspeld. Ondanks haar voorsprong kreeg ze het nog relatief zwaar tijdens de tellingen van het songfestival van dit jaar. Ze nam het op tegen sterke tegenstanders als Alessandra met haar track Queen of kings en tegen de Finse Cha Cha Cha.

Loreen is in November in Nederland te horen in het Paradiso in Amsterdam. Ze laat weten dat dit onderdeel is van haar Europese tour.

Dat Loreen naar Nederland komt is erg bijzonder, op dit moment wordt Loreen overal gevraagd wat natuurlijk ontzettend logisch is gezien haar populariteit en haar gewonnen optreden bij het songfestival. Het optreden maakt deel uit van haar Europese tour, naast Paradiso in Amsterdam is Loreen ook te horen in London, Dublin, Oslo, Berlijn, Kopenhagen en Antwerpen.